Professioneel presentatiepakket

Foto, Video, Plattegronden >> Drones

Als VBO makelaar werk ik altijd met een professionele fotograaf om ervoor te zorgen dat de presentatie van de woning volledig is en potentiële kopers een goed beeld krijgen van de woning. Dit omvat niet alleen mooie foto's, maar ook plattegronden en video's die helpen om de woning in zijn geheel te laten zien. 

Zo maken we ook gebruik van Drone Fotografie: Door middel van Drone fotografie krijgen geïnteresserden een volledige indruk van het object. Niet alleen het object komt op deze manier prachtig in beeld. De omgeving en de prachtige ligging van de woning worden ook onder de aandacht gebracht. 

Een goede presentatie is van cruciaal belang bij het verkopen of verhuren van een huis. Als makelaar begrijp ik dat het niet alleen gaat om de grootte of locatie van het huis, maar ook om de manier waarop het wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Daarom werk ik samen met een professionele fotograaf om ervoor te zorgen dat elke woning die ik in de verkoop heb, goed wordt gepresenteerd. Meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.