Klantportaal

Je eigen online omgeving: mijn.paulhorsten.nl

Met mijn.paulhorsten.nl deel je makkelijk en veilig alle relevante informatie en documenten rondom de verkoop of verhuur van jouw woning in je eigen afgeschermde online omgeving.  

Verkopers en verhuurders van woningen en appartementen kunnen nu profiteren van een nieuwe, gebruiksvriendelijke digitale service die Paul Horsten Makelaardij via het klantportaal introduceert. 

 


Via de veilige online omgeving mijn.paulhorsten.nl kun je snel en eenvoudig alle relevante informatie en documenten digitaal aanleveren. De nieuwe service biedt een veilige manier om noodzakelijke vragenlijsten en lijsten van roerende zaken digitaal in te vullen en aan te leveren, deze documenten kun je direct opslaan zodat ze direct klaar zijn voor de volgende stap.

Het proces is ontworpen met de nadruk op veiligheid en efficiëntie, je kunt erop vertrouwen dat je gegevens beschermd zijn en snel verwerkt worden.

 


Mocht dit voor jou toch niet de gewenste oplossing zijn, dan is het uiteraard mogelijk om gegevens op een andere manier aan te leveren. Voor meer informatie en om gebruik te maken van deze nieuwe service, bel gerust naar ons kantoor via 046 4362624 of boek een gratis waardebepaling