Diensten Paul Horsten Makelaardij

Verkoopmakelaar

Woning verkopen in Zuid Limburg:

Overweeg je je woning in Zuid-Limburg te verkopen? Bij Paul Horsten Makelaardij zijn er talloze mogelijkheden om dit te realiseren. Of je nu specifieke wensen hebt of niet, wij gaan tot het uiterste om jouw huis succesvol te verkopen. Met een proactieve benadering en een innovatieve aanpak voegen we een uniek element toe aan het verkoopproces. We begrijpen dat elke woning uniek is, daarom bieden we maatwerk aan voor elke verkoop. Benieuwd naar de waarde van je woning of van plan om te verkopen? Vraag direct een gratis waardebepaling aan en krijg inzicht in een realistische verkoopprijs voor jouw huis.

Nieuw: Met mijn.paulhorsten.nl deel je makkelijk en veilig alle relevante informatie en documenten rondom de verkoop of verhuur van jouw woning in je eigen afgeschermde online omgeving: lees meer >> klantportaal

Lees meer: 
10 tips! / VBO Historisch Bestand Klussendienst / Stylingtips / Tips FotograafBiedlogboek

Maak een online afspraak voor een gratis waardebepaling op locatie en start direct!

Maak een afspraak


Aankoopmakelaar

Woning kopen in Zuid Limburg: Start Hypotheekadvies

Een woning aankopen doe je niet vaak in je leven, daarom wil je onafhankelijk, deskundig en professioneel advies. Start vrijblijvend met een telefonische inventarisatie van je financieringsmogelijkheden. Ik bied de aankoopdienst in deeldienst of full service aan; beslis zelf en maak gebruik van de VBO historische database in regio Zuid Limburg. Van elke woning heb ik toegang tot historische transactiedata, vaak met een hele presentatie met foto's en plattegronden.


Lees meer: Matchmail Financieringsmogelijkheden / VBO Historisch Bestand

Activeer Matchmail: Start met het invoeren van je zoekprofiel in ons zoekersbestand via het aanmaken van een account op deze website. 

Maak je account aan


Verhuurmakelaar

Woning verhuren in Zuid Limburg

Laat mij je woning verhuren, je woning wordt aangeboden met foto's, video en plattegronden op Funda, Jaap en VBO.nl en meer lead sites. Belangrijk onderdeel van mijn service is het screenen van de kandidaat huurder met creditchecks en ID check via VastgoedCheck Nederland.  

Je krijgt vooraf een goed beeld van de potentiële huurder; met diverse onderzoeken onder meer witwassen, fraude, schuldsanering, onderzoek historisch betaalgedrag.

Maak een online afspraak voor een gratis waardebepaling op locatie en start direct! Bij deze gelegenheid ontvang je een uitgebreide presentatie van de screeningsmogeijkheden.

Nieuw: Met mijn.paulhorsten.nl deel je makkelijk en veilig alle relevante informatie en documenten rondom de verkoop of verhuur van jouw woning in je eigen afgeschermde online omgeving: lees meer >> klantportaal 

Lees meer: 7 tips! / VBO Historisch Bestand KlussendienstStylingtips / Tips Fotograaf    

Maak een afspraak

Paul Horsten