Makelaarsdiensten Paul Horsten Makelaardij

Verkoopmakelaar

Woning verkopen in Zuid Limburg

Mijn werkgebied is de regio Westelijke Mijnstreek, Oostelijke Mijnstreek, Maastricht en Heuvelland! Elke woning gaat volledig online, met plattegronden, professionele fotoreportage, Matterport, andere presentatie mogelijkheden, alles snel en vol enthousiasme! Altijd op Funda, Jaap en VBO.nl.

Lees meer: 
10 tips! / VBO Historisch Bestand Klussendienst / Stylingtips / Tips FotograafBiedlogboek

Maak een online afspraak voor een gratis waardebepaling op locatie en start direct!

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar

Woning kopen in Zuid Limburg

Een woning aankopen doe je niet vaak in je leven, daarom wil je onafhankelijk, deskundig en professioneel advies.

Ik bied de aankoopdienst in deeldienst of full service aan; beslis zelf en maak gebruik van de VBO historische database in regio Zuid Limburg. Van elke woning heb ik toegang tot historische transactiedata, vaak met een hele presentatie met foto's en plattegronden.

Lees meer: 5 tips!  / VBO Historisch Bestand

Start met invoeren van je zoekprofiel: 

Maak je account aan

Verhuurmakelaar

Woning verhuren in Zuid Limburg

Laat mij je woning verhuren, je woning wordt aangeboden met foto's, video en plattegronden op Funda, Jaap en VBO.nl en meer lead sites. Belangrijk onderdeel van mijn service is het screenen van de kandidaat huurder met creditchecks en ID check via VastgoedCheck Nederland.  

Je krijgt vooraf een goed beeld van de potentiële huurder; met diverse onderzoeken onder meer witwassen, fraude, schuldsanering, onderzoek historisch betaalgedrag.

Maak een online afspraak voor een gratis waardebepaling op locatie en start direct! Bij deze gelegenheid ontvang je een uitgebreide presentatie van de screeningsmogeijkheden.

Lees meer: 7 tips! / VBO Historisch Bestand KlussendienstStylingtips / Tips Fotograaf    

Maak een afspraak

Paul Horsten