Enkele stylingtips om je huis te transformeren tot een plek waar mensen verliefd op worden!

Een gezellige woonkamer? Denk aan de juiste verlichting! Met een zachte en warme sfeerverlichting kan je de perfecte ambiance creëren. Het juiste licht kan een groot verschil maken!

De keuken? Wil je een luxe sfeer creëren? Gebruik dan prachtig servies en glazen om jouw keuken te decoreren. En waarom zou je niet een paar kruidenpotjes als decoratie toevoegen? Die zijn niet alleen handig, maar zien er ook nog eens superleuk uit! 

Wil je jouw badkamer naar een hoger niveau tillen? Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan zachte en neutrale gekleurde luxe handdoeken.

Heb je al eens gedacht aan het toevoegen van planten in huis? Een paar planten geven jouw interieur een natuurlijke uitstraling en brengen het tot leven. Kies planten die passen bij jouw stijl en je zult versteld staan van het verschil! En wat dacht je van een romantische sfeer in huis? Kaarsen zijn de oplossing! Zet een paar mooie kaarsen neer en geniet van de romantische sfeer.

Kunstwerken zijn ook een perfecte manier om jouw huis een persoonlijke touch te geven. Vervang die oude familie foto's door kunst die past bij jouw stijl en geef jouw huis een echte upgrade!

Als je meer stylingtips wilt bij de verkoop of verhuur van je woning, dan kan ik je helpen! Wij werken samen met verschillende styling partners en kunnen jou helpen om jouw woning er fantastisch uit te laten zien! Bekijk hier meer stylingtips per ruimte met een video; voor - na!