VBO Vastgoedcheck Nederland Screening

Als makelaar aangesloten bij VBO makelaar en met screening via Vastgoedcheck Nederland, heb ik de volgende 7 tips voor het verhuren van je woning:

  1. Maak een goede eerste indruk: Zorg ervoor dat je woning er netjes uitziet en goed schoongemaakt is voordat potentiële huurders langskomen. Het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken en de huurder het gevoel te geven dat ze de juiste keuze maken door jouw woning te huren.

  2. Presenteer je woning op alle relevante websites: Maak gebruik van alle mogelijke kanalen om je woning te presenteren. Zorg ervoor dat je woning op funda, jaap.nl, pararisus en vbo.nl te vinden is, dit zijn de belangrijkste websites voor het vinden van huurwoningen.

  3. Beschrijf je woning zo compleet mogelijk: vermeld alle belangrijke details zoals de huurprijs, grootte, aantal kamers, en eventuele bijzondere kenmerken zoals een balkon of tuin. Dit zorgt ervoor dat potentiële huurders een goed beeld krijgen van je woning.

  4. Maak goede foto's en/of video's: Presenteer je woning zo goed mogelijk door goede foto's en/of video's te maken. Hiermee geef je potentiële huurders een goed beeld van de woning en wat ze kunnen verwachten.

  5. Wees transparant over de huurvoorwaarden: Maak duidelijk welke huurvoorwaarden er gelden, zoals de huurprijs, de borg en eventuele huurdersverplichtingen. Dit voorkomt onduidelijkheid en discussies achteraf.

  6. Voer een grondige screening uit van potentiële huurders: Het is belangrijk om een grondige screening uit te voeren van potentiële huurders, om er zeker van te zijn dat zij aan alle voorwaarden voldoen en betrouwbaar zijn. Als VBO makelaar met screening via Vastgoedcheck Nederland kan ik je hierbij helpen.

  7. Stel een goed huurcontract op: Zorg voor een goed huurcontract waarin alle huurvoorwaarden en afspraken duidelijk zijn vastgelegd. Zo voorkom je misverstanden en discussies tijdens de huurperiode. Als VBO makelaar kan ik je hierbij adviseren en het huurcontract voor je opstellen.